Nederlands stel gearresteerd omdat ze te dicht bij de moeder van vrouw kwamen in verpleeghuis

Een video van een man en een vrouw die gearresteerd werden na een bezoek aan de moeder van de vrouw, aan het raam van een verpleeghuis. Het stel zou te dicht bij het raam hebben gestaan van het verpleeghuis waar de moeder van de vrouw woont. De twee brachten eten aan het raam van de moeder en volgens deze video heeft het verpleeghuis de politie vervolgens ingeschakeld om een brief te bezorgen dat dit niet meer wenselijk was in deze corona crisis. De man en de vrouw zijn toch weer naar het verpleeghuis gegaan om uit te leggen aan de moeder hoe het zit en dat ze haar een week niet kunnen zien. Vervolgens heeft het verpleeghuis weer de politie ingeschakeld en deze keer werd het koppel gearresteerd.

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf