Jeugdzorg instelling wil dat deze schokkende video offline gehaald wordt

Vorig jaar werd deze video op internet geplaatst door de ouders van dit kind. De jeugdzorg instelling wie het kind uit huis kwam halen is naar de rechter gegaan en eist in een kort geding dat de video van facebook en youtube worden verwijderd. De video is op internet geplaatst om een misstand aan de kaak te stellen. Het kind is niet zomaar weggehaald, de kinderrechter heeft dit uiteraard getoetst. Echter is dit volgens de ouders op onrechtmatige manier gebeurd. Het meisje moest gelijk weg en de moeder werd met kracht tegengehouden en kwam half ontkleed op straat. Het geweldsgebruik was volgens de verdediging niet normaal in deze zaak. De rechter doet binnenkort uitspraak, maar in de tussentijd gaat de video wederom viraal. Verkregen via whatsapp tiplijn: 06 28 43 99 12

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here