Lachgas verkoper Deniz Uresin krijgt flinke klappen van Halsema

Ufogas, het bedrijf dat via de bakfiets lachgas verkoopt in de Amsterdamse binnenstad, heeft voor een bedrag van 200.000 euro aan dwangsommen binnen van de gemeente. Dat zegt eigenaar Deniz Üresin (25).

Üresin, ook bekend als de Lachgaskoning, beweert twee ton te kunnen betalen, maar dat zal hij niet doen. “Dit is echt belachelijk van burgemeester Halsema. Het is een doodvonnis voor een ondernemer die een legaal product als lachgas bezorgt. Het slaat nergens op.”

Naast de boete zullen de verkopers per nieuwe overtreding 15.000 euro moeten betalen. Het maximale bedrag kan oplopen tot drie ton

.

Volgens de verkoper zullen zijn medewerkers gewoon doorgaan. “Ik stop pas als ik een miljoen euro aan boetes heb”, laat hij weten in een reactie. Verder haalt Deniz Uresin vooral uit naar Halsema. Zo noemt hij haar een Ho, corrupte rat en niet meer dan een tuig met wapens en leugens.

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here