Zakenman blaast vuurtje van te zelfverzekerde lastige treinpassagier met kopstoot uit

Je hebt soms trein passagiers die het nogal lastig vinden om zichzelf te gedragen. Als je dan niet meewerkt of zelfs zo ver gaat dat dan andere mensen er last van krijgen, moet de conducteur natuurlijk wel iets gaan doen. Maar wat als deze er niet is? Gelukkig was er een zaken man aanwezig die het spuugzat was en deze vent wel een lesje wou leren. Deze gast dacht dat hij de wereld aan kon. Zo roept hij nog ”Look how strong i am”…

Niet veel later ligt hij tegen de vlakte en juichen de andere treinpassagiers de man toe. Want zulke kerels verdienen dit gewoon, vinden jullie niet? Wij vinden in ieder geval dat hij goed gehandeld heeft. Bekijk de beelden hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here