Politie valt moskee binnen met hond en 3 agenten

We weten helaas niet in welke stad dit incident is voorgevallen. Maar op de beelden is te zien hoe een aantal agenten een moskee binnenvallen om een verdachte te arresteren. Met zich hebben ze een politie hond mee. De politie hond geeft de agenten een extra zekerheid om de arrestant uit te kunnen schakelen, mocht die plots in de aanval gaan. De agenten zien een man in het hoekje bidden.

Het lijkt alsof er niets aan de hand is, tot de verdachte zich plots omdraait en richting de agenten rent. De agenten schrikken natuurlijk enorm. De verdachte haalt een paar keer uit en ook naar de hond wordt uitgehaald. Het is eigenlijk best triest dat zoveel agenten met moeite een verdachte onder bedwang kunnen krijgen. Bekijk de beelden hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here