Wilders spreekt boeren toe

Zo’n 2.500 boeren uit het hele land zijn vanochtend in alle vroegte op de trekker gekropen om richting het protest op het Malieveld in Den Haag te rijden. En dus zou het zomaar kunnen dat je vanochtend een trekker inhaalt op de snelweg.

De boeren willen vandaag luid en duidelijk aangeven dat ze de voortdurende negatieve aandacht voor de agrarische sector zat zijn. “We krijgen het gevoel dat we het nooit goed doen”, zegt Steur. Ze stipt het onderwerp ‘milieu’ aan. “Als er iets mis is, wordt er al heel snel naar ons gewezen.” Steur vindt dat de agrarische sector op dat gebied al heel veel heeft moeten aanpassen. “Dan denk ik: ‘Het is een keer genoeg, ga eens naar andere sectoren kijken.'”

Ook Wilders kwam de boeren steunen, want wat is Nederland zonder onze boeren? We moeten toch meer waardering tonen aan onze boeren. Wat vinden jullie van zijn uitspraken? Bekijk de beelden hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here