Onbeschofte vrouw noemt hem een ‘vuile biker’, dus onthult hij zijn ware zelf op Facebook

Biker en vader Luc Perreault is heeft tattoos, drinkt bier en rijdt een motor. Zelfs hij moet toegeven dat hij eruit ziet als het type man dat “je ziel zou opeten als je me verkeerd aankijkt.”

Maar, zoals ze het zo mooi in het Engels zeggen: beoordeel een boek niet naar zijn kaft.In juli 2013 testte Luc de motor van zijn moeder, toen hij besloot om een ​​korte pauze te nemen. Hij reed de parkeerplaats op van een Tim Hortons (restaurant, red.) in Canada. Omdat Luc de neiging heeft om op te vallen in een menigte, trok hij de aandacht van een nieuwsgierig klein meisje dat naast haar moeder stond.

In plaats van bang of geïntimideerd te zijn door de grote, ruige man, wilde dit kleine meisje gewoon gedag zeggen. Het meisje glimlachte naar Luc en groette hem.

“Hallo,” antwoordde hij. Het was een korte en lieve uitwisseling.

Maar de moeder van het meisje greep haar bij de hand. Luc hoorde haar zeggen: “We praten niet met vuile bikers”, terwijl ze zich weg haastten.

Later op die dag postte Luc een open brief op Facebook aan de moeder die hem zonder te kennen veroordeelde – en zijn woorden gingen snel viraal…

“Aan het gezin in de rode SUV bij Tim Hortons vandaag…”

“Ja, ik ben een 130 kg zware man met motors en vol met tatoeages. Ik ben een lasser, ik ben luid, ik drink bier, ik scheld en ik zie eruit alsof ik je ziel zou opeten als je me verkeerd aankijkt.”

“Wat je niet weet is dat ik al elf jaar gelukkig getrouwd ben, mijn kinderen noemen me papa, ik ben afgestudeerd, mijn moeder is trots op me en vertelt iedereen hoe gelukkig ze is dat ze zo’n geweldige zoon heeft, mijn neefjes en nichtje zijn altijd blij om oom Luc te zien, toen mijn dochter haar arm brak, huilde ik harder dan zij deed.”

“Ik lees boeken, ik help mensen, ik doe mijn uiterste best om oorlogsveteranen te bedanken en ik heb zelfs gehuild bij Armageddon…”

“Dus de volgende keer als ik lach en ‘hallo’ zeg tegen je kleine meid en je haar pakt en zegt: ‘Nee nee lieverd, we praten niet met vieze bikers’, onthoud dan dat je me kwetste, deze ‘vieze biker, zou als eerste jouw brandende huis binnenrennen om de goudvis van jouw kleine meisje te redden zodat ze niet droevig zou zijn!”

Luc is het perfecte voorbeeld van dat je mensen nooit op hun uiterlijk moet beoordelen! Deel dit krachtige verhaal met je vrienden op Facebook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here