Asociale vrouw lacht motorrijder uit nadat ze hem afgesneden had – dan slaat karma ongenadig toe

Iedereen kent ze wel en ondervindt er wel eens last van: mensen die denken dat ze de wetten en richtlijnen alleen maar moeten naleven wanneer hen dat uitkomt. We hebben het dan vooral over asociaal rijgedrag.

Dit soort gedrag is niet hinderlijk en storend, maar het kan bovendien ook levensgevaarlijk zijn. De verkeersregels zijn er immers niet zomaar, maar precies om onze veiligheid en die van andere weggebruikers te garanderen.

In de onderstaande video zien we hier een bekend voorbeeld van: een vrouw heeft blijkbaar nog nooit van ritsen gehoord en snijdt een motorrijder brutaal af.

De automobiliste haalt een motorrijder langs rechts in. Maar in plaats van de motorrijder voorrang te geven en hem veilig naar de rechterkant te laten gaan, brengt ze hem onnodig in gevaar.

Haar reactie als de man even verhaal komt halen, is zo mogelijk nog meer verwerpelijk. Ze lacht hem gewoon in zijn gezicht uit.

Karma zou de situatie echter snel rechtzetten. Een eindje verderop zag de motorrijder namelijk een politieauto staan. De man deed zijn verhaal en kon het nog bewijzen ook. Hij had namelijk alles gefilmd met zijn helmcamera!

De politieagenten gingen onmiddellijk achter de vrouw aan en confronteerden haar over haar onverantwoordelijke gedrag. Bovendien kreeg ze er nog een stevige boete bovenop.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZO’N HEKEL HEBT AAN MENSEN DIE NIET RITSEN!