Beelden hotelkamer Neymar en 26 jarige model.

Afgelopen week werd Neymar ervan beschuldigd dat hij een 26 jarige model zou hebben ver- kracht. Hij liet haar invliegen naar Parijs. Echter ontkende hij dat hij haar tegen haar wil heeft aangeraakt en besloot zelfs een filmpje te maken met bewijs dat zij zelf degene was die het opdrong tijdens het Whatsappen. Echter heeft de 26 jarige dame nu ook verborgen camera beelden naar buiten gebracht. Ze zou alles namelijk op camera vast hebben gelegd.

Wij vinden het smerig, je kan echt aan alles zien dat deze dame dit op spel heeft gezet om geld te claimen van de jonge voetballer. Duidelijk is te zien dat zij op hem gaat liggen en hem verleid en vervolgens als hij iets verder probeert te gaan (vernemen we) slaat ze plots op hol en begint ze hem te slaan. How the hell? Wat vinden jullie? Gewoon een ordinaire golddigger die met valse beschuldigingen snel geld wil verdienen of is hij toch gewoon een ordinaire ver-krachter? Bekijk de beelden hieronder: