De harige kikkervis bijt sneller dan slowmotion-camera’s vast kunnen leggen

Hebben jullie wel eens gehoord van de harige kikkervis? Eerlijk gezegd wij ook niet, pas na het bekijken van de onderstaande beelden besloten we wat meer informatie te zoeken over het beestje. De harige kikkervis lijkt op zeewier maar is een echte vissenmoordenaar! Door de haarstrengen van het dier kan het zich aanpassen aan zijn omgeving en dus ook van kleur veranderen! De harige kikkervis gebruikt zijn poten om de vissen te lokken.

De harige kikkervis is zo snel tijdens zijn aanval dat het zelfs niet met een slowmotion camera is vast te leggen. Het enorme bek van de dier is erg rekbaar en kan zo binnen 1/6000e van een seconde zijn prooi naar binnen zuigen.

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf