Stier geeft matador verdiende loon

Of je het er nu mee eens bent of niet, het stierenvechten is nog steeds een onderdeel van de Spaanse cultuur en traditie. De populariteit is de laatste Jaren wel steeds minder aan het worden en er komen steeds meer tegenstanders maar elk jaar weer komen er duizenden mensen kijken naar de corridas.

Stierenvechten is een traditie in landen als Spanje, (Zuid-)Frankrijk, Portugal en Latijns-Amerika waarbij een gevecht plaatsheeft tussen een of meer mannen en een of meer stieren. Echter loopt het niet altijd goed af met de matadors. Want ook zij kunnen ernstig gewond raken. Zo kan deze man voorlopig zijn anjer niet meer gebruiken…

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here