Het gespierde lichaam van Jennifer lopez (49) lijkt bijna onwerkelijk

Als de zomer eraan komt, wordt het automatische drukker in de sportschool, maar voor Jennifer Lopez verandert er weinig. Zij blijft het hele jaar door trainen in de gym en die killerbody laat de zangeres en actrice graag zien op Instagram. Je zou haast niet geloven dat JLo bijna 50 jaar oud is.

TRAINEN MET ALEX

Trainen doet Jennifer Lopez overigens niet altijd alleen. Haar verloofde Alex Rodriguez doet ook graag mee:

EXTRA HARD TRAINEN

In een bericht dat Jennifer Lopez onlangs deelde, zien we dat Jenny nog steeds ongelofelijk fit is. Ze traint altijd keihard, maar moet nu extra tandjes bijzetten voor haar zomertour. Dat doet ze overigens in kleding dat gemaakt is van gerecycled plastic.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Getting it in right before rehearsals. Almost tour time. ?

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here