Baas laat giga scheet tijdens belangrijke vergadering en is meer dan 20 miljoen keer bekeken

Als je vandaag hard wil lachen, zoek dan niet verder. Deze video zal absoluut jouw dag maken!

Scheten is een van de meest natuurlijke dingen die er zijn. We doen het allemaal, of we het willen toegeven of niet. Natuurlijk doen de meeste mensen het wanneer ze alleen zijn – het is niet echt iets waar je mee wilt adverteren.

Maar soms kan het ongelooflijk moeilijk zijn om het tegen te houden. Je kent het gevoel – je kunt het voelen aankomen, en je moet haar gewoon laten rippen. En om een ​​vreemde reden gebeurt dit altijd op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment. Zoals tijdens een formeel diner of tijdens een belangrijke vergadering …

Lachen om scheten is misschien een beetje kinderachtig, maar we moeten allemaal zo nu en dan wel een beetje onvolwassen zijn. Je kunt in het leven alleen maar serieus en streng zijn – nou ja, dat kan, maar je zult niet zoveel plezier hebben!

De verkeerde plaats en de verkeerde tijd

Ik denk dat we ons allemaal kunnen verhouden tot deze hilarische clip. Meer dan 20 miljoen mensen hebben gekeken, en het vindt plaats in een gemeentehuis vergadering ergens in de VS. De sfeer is serieus en professioneel, maar dan gaat alles regelrecht naar de hel.

Iedereen op het podium heeft een microfoon die alle geluiden versterkt die ze maken, wat meestal een goede zaak is, maar deze keer leidt het tot een catastrofe.

Plotseling laat iemand een krachtige en luide scheet los en dankzij de microfoons merkt iedereen het in de kamer onmiddellijk op.

De serieuze mensen op het front worstelen om te voorkomen dat ze lachen, en de vrouw die is aangesproken als mevrouw de Voorzitter moet haar microfoon wegdoen, want ze kan niet stoppen.

Dit is absoluut hilarisch, en hun aanstekelijke lach maakt alles duizend keer beter. Ik kan het probleem dat ze niet professioneel kunnen blijven volledig begrijpen!

Bekijk de onderstaande clip!