Agent is tuig in Molenbeek zat en trapt verdachte

Een arrestatie in Sint-Jans-Molenbeek is afgelopen nacht uit de hand gelopen. Op een opgedoken filmpje is te zien hoe een agent een geboeide verdachte twee keer op het hoofd schopt. De agent is door de korpschef op non-actief gezet. Burgemeester Catherine Moureaux (PS) vraagt een snelle sanctie. Echter zijn de meningen op het internet verdeeld. ”Dit is de enige manier hoe je tuig van de straat krijgt”

In de video is te zien hoe een geboeide man in bedwang wordt gehouden door een agent. Wanneer een tweede agent arriveert, schopt die de verdachte twee keer op het hoofd. Daarna geeft hij hem nog een vuistslag. Zijn collega doet ondertussen een poging om de betrokken agent te kalmeren. Wat vinden jullie van de beelden? Laat een reactie achter:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here