Duitse politie is ongeluk filmers helemaal zat en pakt het op eigen manier aan

De Duitse politie heeft afgelopen week op een opmerkelijke manier ongeluk filmers van de weg geplukt. Ze confronteerden namelijk mensen die vanuit de auto’s het ongeluk aan het filmen waren, ze werden van de weg geplukt en vervolgens keihard aangepakt. Deze agent liet er geen gras over groeien. ”Je wilt het zo graag filmen toch, nou kom de dode lijk maar filmen. Dat vind je leuk toch?” De ongeluk filmers werden zo erg mee geconfronteerd dat ze direct spijt kregen.

Vervolgens kregen ze ook nog een dikke vette boete aan hun broek. We hopen dat dit een juiste aanpak is. Want een ongeluk lopen filmen is dus echt NIET oke! Is dit een juiste aanpak? Wij vinden van wel. Bekijk de beelden hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here