Pijnlijk, Bridget Maasland schat leeftijd van deelneemster totaal verkeerd in

Op vrijdag 8 februari 2019 werd bekend dat het programma terugkeert bij RTL 4 voor een zevende seizoen, vanaf dit moment kunnen de afleveringen via Videoland terug gekeken worden. De presentatie is overgedragen aan Bridget Maasland.[2] De prijzenpot staat aan het begin van het seizoen onveranderd op maximaal 10.000 euro en per aflevering en nemen wederom negen kandidaten deel. Maar Bridget krijgt nogal vaak kritiek op haar rol als presentatrice. En het inschatten van leeftijd blijkt ze ook niet zo goed in te zijn!

De leeftijd van Anita

Bridget neemt aan dat Anita bijna met pensioen mag. Maar Anita is pas 47 jaartjes oud, 3 jaar ouder dan Bridget zelf. En dat weet ze dan nog even goed te benadrukken ook:

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf