Jan Smit kraakt Madonna af tijdens de Eurovisie songfestival

Voor de mensen die het de afgelopen twee dagen gemist hebben; de Nederlandse Duncan heeft het Eurovisie songfestival gewonnen en dat trok natuurlijk miljoenen kijkers wereldwijd. Er waren een hoop leuke optredens maar ook een paar waar veel mensen hun wenkbrauwen van optrokken. Een klein voorbeeld daarvan was Ijsland, maar ook het optreden van Madonna.

Ze zou namelijk een miljoen dollar ontvangen hebben voor haar optreden waarvan er ook nog eens geplaybackt werd. Nu had onze Jan Smit ook wel even een woordje te zeggen over Madonna en die gaat op dit moment als een lopend vuurtje rond op het internet. Wat vinden jullie van zijn mening? Bekijk de beelden hieronder:

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf