Emma Wortelboer zegt gewoon eerlijk wat ze van Madonna vind!

Nederland heeft na 44 jaar eindelijk zichzelf mogen bewijzen dat ze de beste zijn! De Amersfoortse Duncan Laurence won vannacht namelijk het Eurovisie Songfestival en dat is een buitengewone goede prestatie! Het hele volk is trots op Duncan! Emma Wortelboer mocht namens Nederland de ‘Douze points’ weggeven. Voor de mensen die haar niet kennen, ze is een actrice/presentator die in meerdere bekende Youtube kanalen voorkomt.

Emaa durfde maar al te brutaal Madonna af te kraken nadat, Madonna een optreden had gegeven. Nu gaat haar reactie wereldwijd viral. Ze was namelijk wel eerlijk! Veel mensen vonden het optreden van Madonna niks!

  Een video of foto die iedereen moet zien? Stuur deze door naar:

06 28 43 99 12 of upload 'm zelf