Asociale bestuurder gooit afval uit z’n auto. Maar kijk nu hoe hij zijn verdiende loon krijgt.

Ik moet bekennen dat ik geen heilige ben als het aankomt op recycleren en zo. Ik ben uiteraard geen vervuiler, maar ik zou beslist meer kunnen doen om een beetje “groener” te zijn. Maar soms neemt luiheid gewoon de bovenhand en voel ik me daarna vaak beschaamd. Het gaat echter om de kleine dingen – flessen niet terugbezorgen en niet composteren, hoewel ik er een geschikte plek voor heb in m’n achtertuin.

In de toekomst moeten we echt beter doen!

Maar het minste wat je kan doen, is geen afval op straat gooien!

De bestuurder in de onderstaande video is een van de mensen die geen respect hebben voor het milieu of de mensen rondom hem.

Een dashcam van een vrachtwagen legde dit hilarisch tafereel vast dat plaatsvond in een file. Een toerist begint een heleboel vuilnis uit zijn autoraampje te gooien. Er vliegen verschillende spullen naar buiten, het ene na het andere, en het afval belandt gewoon in de berm.

Uiteraard is dit niet oké – en de vrachtwagenchauffeur besloot om het recht in eigen handen te nemen. Hij stapt langs de rechterkant uit en doet het enige goede!

De gespierde vrachtwagenchauffeur raapt het afval van de idiote bestuurder op en gooit het gewoon terug in de auto waar het vandaag kwam. Dan spelt de vrachtwagenchauffeur de asociale bestuurder de les over respect voor de mensen rondom hem.

Dit moet echt een wake-up call geweest zijn voor de arrogante bestuurder, die de volgende keer wel twee keer zal nadenken alvorens nog eens te vervuilen.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ DE ACTIE VAN DEZE VRACHTWAGENCHAUFFEUR ZO GEWELDIG VINDT!