Maak kennis met het meisje dat denkt dat ze een paard is

We hebben al veel gekke dingen voorbij zien komen op het internet. Maar dit is toch wel een van de dingen waar we onze wenkbrauw wel twee keer moeten fronzen. Dit meisje denkt namelijk serieus dat ze een paard is en gallopeerd meerdere keren per dag in haar tuin rondjes. Het enge eraan is dat ze het nog bijzonder goed kan ook…

Dus mocht je heel veel van paarden houden, misschien kan je het eens overwegen om zelf een paard te worden. Alleen denken we niet dat het heel goed voor de gezondheid is. Het zal denk ik ook niet lang duren tot deze dame rug klachten gaat krijgen. Achja, iedereen zo zijn eigen hobby. Ze geniet er in ieder geval wel van zo te zien!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here