Duivels kindje verstoort gehele vlucht van Duitsland naar New York

De meesten van ons hebben wel eens een lange afstandsvlucht meegemaakt. Azië of Amerika zijn een van de meest populaire lange afstandsreizen. Vaak duren deze vluchten 8 tot 11 uur, soms wel langer zelfs. De meeste mensen bereiden zich er goed voor, je download een aantal films en wat muziek. Voor de mensen die dat niet hebben, bieden de meeste vliegtuigen gelukkig oortjes aan en hebben ze muziek en films ingebouwd in het schermpje voor je stoel…

Je krijgt zelfs maaltijden, niks kan misgaan zou je denken. Het begin van een mooie vakantie. Dan heb jij de pech plots dat er een kind in je vliegtuig zit die 8 uur lang er een ware puinhoop van maakt met zijn gekrijs. 8 uur lang schreeuwen/huilen schoppen alles. Deze man maakte het mee en heeft het vastgelegd op camera. Mijn god… Wat zouden jullie gedaan hebben? Bekijk de beelden hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here