Wat denk je dat je voor 2 Cola en 2 Sprite betaalt op Ibiza? Niet schrikken:

Een foto van het kassabonnetje van een paar toeristen op Ibiza is deze week bijna 10.000 keer gedeeld op Facebook. Zij moesten in totaal 52 euro afrekenen voor slechts vier glazen fris, 2 Cola en 2 Sprite. De toeristen konden het amper geloven. Hoewel het zeker niet de eerste keer is dat toeristen op Ibiza voor onaangename verassingen te komen staan wanneer zij willen afrekenen, heeft zelden een kassabon zoveel internet aandacht gekregen. Maar ook in Venetië zijn ze losgeslagen met de prijzen.

De toeristen bevonden zich in de populaire club Amnesia, waar de drankjes het duurste zijn van heel Ibiza. Zelf heb ik hier ook 39 euro voor drie cola’s moeten afrekenen, wat ruim een week later, nog steeds pijn doet:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here